המלצות קולינריות של ערן פולק לאוהבי הבשר

המלצות קולינריות לאוהבי בשר

הדבר הכי גרוע עבור חובב בשר אמיתי זה למצוא את עצמו במסעדה שבה מגישים מנות בשריות עלובות. זה אפילו גרוע יותר מאשר בילוי במסעדה טבעונית או צמחונית, משום ששם אפילו לא מצפים ליהנות מבשר עסיסי ונימוח בפה. ביקשנו ממר ערן פולק לשתף אותנו בהמלצותיו הקולינריות בענייני מסעדות בשר מעולות ובענייני בשר בכלל. הצטרפו אלינו אם אתם רוצים להזמין מקום במסעדה ולא להתאכזב ממנות בשר שגרתיות או סתמיות וכן אם אתם רוצים גם כמה טיפים להכנת בשר בלי פספוסים.

המלצות קולינריות לאוהבי בשר

הבשר הנהדר של רמת הגולן

רמת הגולן מציעה אוויר מצוין ונוף שאין כדוגמתו וגם יקבים מקומיים נפלאים. בהרים הגבוהים רועות להן הפרות וזה המקום המושלם להתחיל בו במסע הקולינרי, כך על פי דעתו של המועמד לראשות אגף התקציבים ערן פולק. אם אתם מזדמנים לרמת הגולן, עשו לעצמכם טובה ותנו קפיצה למסעדת מיטשוס. זו לא סתם מסעדה לאוהבי בשר אלא גם קצביה למבינים. המסעדה עצמה, המפקחת על האופן בו מגדלים עבורה את העגלים נחשבת למוסד וותיק ומוכבד, הפועל למעלה מעשר שנים. למסעדה שני סניפים, בקצרין ובשדה אליעזר ובשניהם מובטחת חגיגה קולינרית של ממש. אפשר ליהנות במקום מאנטרקוט משובח (אם רוצים, יש גם בסגנון שווארמה). ההמבורגרים שמכינים במקום או הקורנביף בהחלט שווים טעימה. וכדאי מאוד לנסות, אם ממש רוצים להתפנק, את שיפודי הפילה או את נתח הקצבים העשוי כהלכה. ואם אתם אוהבים להכין בעצמכם, בקרו בקצביה (בהמשך קבלו טיפים מעולים לצלייה).

מנה מיוחדת לקרניבורים

עוד מסעדה שהיא גם אטליז מפנק שחייבים לבקר נקראת לימוזין. זו מסעדה וותיקה ברמת ישי. חשוב להדגיש כי המסעדה איננה כשרה והיא מאפשרת לקיים במקום גם אירועים או שירות קייטרינג. בעלי המקום מספרים על המנה המיוחדת הכוללת מגוון מיני בשר נפלאים במשקל כולל של יותר מקילוגרם אחד. המנה כוללת נתחי שייטל, פילה ונתחים מובחרים נוספים והיא מתאימה גם לשני קרניבורים רעבים במיוחד.

הבשר של יפו

שאלנו את ערן פולק האם יש לו המלצה למסעדת בשרים מובחרת בתל אביב, אבל משהו מיוחד באמת. ההמלצה הקולינרית לעניין זה הייתה לסור למסעדה השוכנת בשוק הפשפשים ואשר נקראת פונדק דלוקס. המקום בהחלט ראוי לשמו, הוא מיוחד מאוד ובעיקר – מפנק במבחר טעמים ובשרים עסיסיים ועשויים היטב, בדיוק במידה. הרעיון הוא להגיש את הבשר בנוסח אמריקאי, עם מנות ספישל מיוחדות לצד מנות קבועות. ספריבס, סטייקים אנטרקוט, אוסובוקו – כל זאת ועוד, עם תוספות מלהיבות שמקפיצות את החוויה. ואם את המסעדה הזאת אתם כבר מכירים היטב ורוצים להכיר עוד מסעדה מעולה, עם קולינריה שתדבר אליכם, חובבי הבשר, זה הזמן להזמין שולחן בהדסון. גם מסעדה זו מעניקה את הכבוד הראוי למסעדות הבשר האמריקאיות הקלאסיות, נתחי קצבים, סינטה ומנות מובחרות נוספות.

קבלו כמה טיפים לבשר מצוין

מתחשק לכם להכין את בשר שלכם בעצמכם, לעשות על האש כמו שעושים המקצוענים? הטיפ החשוב ביותר הוא לקנות את הבשר בקצביה מובחרת. ספרו לקצב מה ברצונכם להכין והוא יבחר עבורכם את הנתחים המתאימים. בנוסף, העדיפו בשר שיושן היטב. אם אתם משתמשים בבשר קפוא, יש להפשירו לפני הצלייה. עדיף שההפשרה תיעשה בנחת, בשום פנים ואופן לא במיקרוגל. את הגחלים יש לחמם היטב וחשוב שהם לא יהיו סמוכים מדי לרשת. על מנת לתת את הכבוד לבשר, לא חייבים להשרות אותו במרינדות מסובכות. מלח ופלפל מספיקים בהחלט. את התבלינים כדאי להוסיף אחר שצורבים את הבשר מעט כדי שהטעם ייספג.

אוכל לאירועים דברים לבית טכנולוגיה יחסים כללי לימודים והשכלה פנאי וצרכנות רכבים ותחבורה
המשך לעוד מאמרים שיוכלו לעזור...
חיי לילה בבנקוק – אסור לפספס את זה
בנגקוק, עיר הבירה של תאילנד, ידועה בחיי הלילה התוססים שלה הנותנים מענה להעדפות ולתקציב של כולם....
קרא עוד »
יונ 20, 2023
הפקת חסויות לטלוויזיה – בחירת חברת הפקה
הפקת חסויות לטלוויזיה היא אסטרטגיית שיווק יעילה המאפשרת למותגים להגיע לקהל רחב יותר ולהגדיל את...
קרא עוד »
יול 23, 2023
איך מנקים דשא סינטטי?
הימצאותו של דשא סינטטי בחצר הוא יתרון משמעותי בכל חצר, גן ילדים או גן שעשועים. כדי ליהנות ממנו לאורך...
קרא עוד »
נוב 29, 2019