כורכום ג'ינג'ר אורגני – למה כדאי לכם לצרוך אותו?
כורכום ג'ינג'ר אורגני הוא תבלין העשוי מהשורש המיובש והטחון של הצמח כּוּרכּוּם. הדרך הנפוצה ביותר לצרוך אותו היא בתה או כאבקה, שניתן לערבב במזון או במשקאות. לכורכום ג'ינג'ר אורגני יש יתרונות בריאותיים רבים והוא יכול לעזור עם בעיות עיכול ובחילות.
היתרונות של כורכום ג'ינג'ר אורגני הם רבים וכוללים השפעות אנטי דלקתיות, הקלה בכאב, שיפור במצב הרוח ואיכות השינה, כמו גם הגנה מפני מחלות לב. זה גם עוזר לירידה במשקל ולוויסות הסוכר בדם.
מהיכן הגיע הכורכרום ג’ינג’ר האורגני?
כורכום ג'ינג'ר אורגני הוא תבלין ששימש בבישול הודי מסורתי במשך מאות שנים. הוא גם מרכיב פופולרי במנות טבעוניות וצמחוניות רבות. הוא מכיל תרכובות הנקראות ג'ינג'רולים, בעלות תכונות אנטי דלקתיות המסייעות בהפחתת כאב, דלקת ונפיחות. הוא מכיל גם תרכובות הנקראות שוגאולים, בעלות תכונות אנטיבקטריאליות שיכולות לסייע במניעת צמיחת חיידקים מזיקים. לכורכום תכונות נוגדות חמצון וכן חומר אנטי דלקתי בשם כורכומין, אשר הוכח כמפחית כאבי מפרקים ומשפר את התפקוד הקוגניטיבי אצל אנשים עם מחלת אלצהיימר.
יתרונות בריאותיים לג’ינג’ר:
לג'ינג'ר ולכורכום יש הרבה יתרונות בריאותיים והם נמצאים בשימוש נרחב במדינות רבות. הם גם טובים למערכת העיכול. כורכום ג'ינג'ר אורגני זמין בחנויות, אבל צריך לבדוק את המרכיבים לפני הקנייה. לדוגמה, אם הוא מכיל סוכר או מרכיבים מלאכותיים אחרים, אל תקנו אותו.
היתרונות של ג'ינג'ר וכורכום הם אינסופיים! אבקת כורכום ג'ינג'ר אורגנית יכולה לעזור לשפר את העיכול, להגביר את חילוף החומרים, להקל על כאבי מפרקים, להפחית דלקות, להפחית את הסיכון למחלות לב וסרטן, לשפר את תפקוד המוח ולמנוע מחלת אלצהיימר. אילו סוגי מתכונים אני יכול להכין עם אבקת כורכום ג'ינג'ר? אבקת כורכום ג'ינג'ר משמשת לרוב בקארי, תבשילים ומרקים. אתה יכול גם לפזר אותו על שיבולת שועל של הבוקר שלך או על גבי סלט פירות.