מטחנות בשר ללא קירור – מה ההבדל בינה לבין מטחנת בשר עם קירור?
שוק מטחנות הבשר באופן טבעי, כמו כל תחום אחר, הולך ומשתכלל ככל שהזמן עובר, לכן זה לא מפתיע למצוא גם בשוק מטחנות הבשר עוד ועוד מטחנות חדשות וסוגים חדשים עם טכנולוגיה מתקדמת שנועדו לספק לצרכנים את המוצר המושלם ביותר.
יחד עם זאת, לא תמיד צריך להסתנוור וכדאי להבין שלא כל מה שהכי חדש הוא בהכרח הכי טוב. זה כמובן לא אומר שאותו דבר חדש הוא בהכרח גרוע, אלא שפשוט יש צורך להתאים כל מוצר שרוכשים, במיוחד בתחום המסעדנות והמזון, לצורך הספציפי ביותר של הרוכש.
לכן, חשוב מאוד לשפוך קצת אור על מטחנות הבשר עם ובלי הקירור ולהסביר מה ההבדלים העיקריים בהם, למי הם טובים, מתי הם מומלצים ואיפה בכלל כדאי ומומלץ לרכוש. נתחיל.
בניגוד למטחנות הבשר הרגילות, יש גם מטחנות בשר עם גוף קירור שמאפשרים למזון שנחתך להישמר בטמפרטורה נמוכה לאורך כל הדרך. המטחנה היא חזקה, כמובן, והבשר שנטחן מועבר למיכל מקורר ששומר על הטמפרטורה של הבשר הטחון. מערכת הקירור שומרת על האיכות של המוצר ועל מידת הטריות שלו. זו מטחנה שתתאים בדרך כלל למטבחים סופר גדולים ומקצועיים וזאת גם הסיבה שעל אף היתרונות הגדולים של המטחנה, אנחנו עדיין ממליצים לעצור לרגע, לנשום אוויר, ולא לקפוץ לרכוש מטחנה שכזאת.
מטחנת בשר ללא קירור, אמנם לא תשמור לכם על הבשר לאורך זמן כיוון שהיא אינה מקררת אותו, אך אם אתם בעלי קצביה, סופר מקומי או מסעדה בינונית ומטה, אין לכם שום סיבה וצורך לרוץ ולרכוש את מטחנת הבשר עם הקירור כי כלל לא בטוח שתצרכו את הקירור במידי.
וזה מוביל אותנו לנקודה הבאה. בכל רכישה של ציוד למטבח, תמיד חשוב להבין מה הצורך, מה הפונקציונאליות וכמובן מבחינת עלויות\ האם אותו מכשיר יעזור לכם למקסם רווחים.
רכישה של מטחנת בשר, מומלץ לעשות דרך יבואנים ומשווקים מורשים. כאלו שיתנו לכם אחריות, יעבירו אתכם הדרכה מקיפה על המכשיר וידאגו לספק לכם מענה בשעת הצורך.