איך אתם מסתדרים בלי מטחנת בשר גם בבית וגם במסעדה?

את המאמר הזה יהיה נכון לחלק לשני חלקים: החלק הראשון יתמקד באנשים פרטיים שאוהבים את המטבח ועדיין בוחרים לעבוד בלי מטחנת בשר, והחלק השני יתמקד בבעלי מטבחים שמשום מה עוד לא התקדמו ולא משתמשים במטחנת בשר בעצמם.
ובכן, נתחיל עם האנשים הפרטיים, אלו שבאמת אוהבים את המטבח ונהנים מחווית הבישול. אם אתם פדנטים לחומרי הגלם שלכם, ואוהבים להכין, לחתוך ולקצוץ הכל בעצמכם, איך יכול להיות שעד היום אתם עובדים ללא מטחנת בשר איכותית?
מה שכמובן היה נפוץ יותר בעבר כפריט מבוקש בקרב מסעדות או קצביות, כבר מזמן עבר התבייתות, וכיום ניתן למצוא מטחנות בשר בהמון מטבחים פרטיים. היתרונות לכך ברורים. קודם כל, זה חלק מהחוויה וההנאה הכרוכה בבישול. אנשים שבאמת מאוהבים במטבח שלהם, אוהבים להכין הכל בידים. מטחנת הבשר עוזרת לכם לטחון את הבשר שלכם בדיוק בכמות שאתם צריכים. בנוסף לכך היא גם תפחית לכם עלויות, שכן לקנות בשר ולטחון אותו בעצמכם, יהיה זול יותר מאשר לבקש מהקצב שיטחן עבורכם.
לגבי הסוג השני של האנשים, אותם אלה האחראים על מטבחים – במיוחד כאשר מדובר על מטבחים גדולים המספקים כמויות בשר גדולות כל חודש – מדוע אתם מבזבזים כל כך הרבה כסף וחומרי גלם? ברגע שיש לכם מטחנת בשר איכותית במטבח שלכם, אתם גם מחזירים את השליטה על הכמויות לידיים שלכם, גם יכולים להתאים את השימוש בבשר הטחון לפי הצורך של המטבח שלכם באותו היום, ובעיקר חוסכים לא מעט כסף בזה שאתם טוחנים את הבשר בעצמכם ולא משלמים אקסטרה לספק שלכם.
אם אתם תוהים היכן למצוא את מטחנת הבשר הבאה שלכם, גם את זה אפשר לחלק לשניים:
אנשים פרטיים- לא חסרות מטחנות בשר לשימוש ביתי שניתן למצוא אחרי חיפוש קליל באינטרנט. השוו מחירים ובדקו המלצות.
אנשי מקצוע- אתם לא ממש יכולים להרשות לעצמכם מכונה קטנה וזולה לצרכים בייתים ולכן חשוב מאוד לבחון היטב מאיזו חברה אתם מבצעים את הרכישה. וודאו כי אתם כמובן מקבלים אחריות ועוד יותר מזה, היוועצו באנשי המקצוע על מנת שיתאימו את המכונה לצורך הספציפי שלכם.