זה למה הכי כיף גלידה בחורף
גלידה בחורף, אולי לא נשמע כמו משהו הכי טבעי שיש לחורף להציע אך אם יודעים היכן ואיפה לרכוש גלידה משובחת, הרי ששום חורף לא יוכל להפריד בינו לבין ביס ענקי בגלידה איטלקית קפואה, מלאה ומשובחת.
זה למה הכי כיף גלידה בחורף. |
אין אחד מאיתנו שלא אוהב קינוחים ומתוקים. זה מלא מתיקות, עושה טוב על הלב, כיף לחלוק אותם עם אנשים אהובים אך בעיקר הוא טעים. לכל אחד מאיתנו יש קיבה נפרדת לקינוחים כנראה, דבר שמביא את תשובת החידה אל קיצה: מדוע אנשים אוהבים גלידה בחורף…
מומלץ לכם לאמץ את המחשבה הזו כשאתם מגיעים אל דוכן גלידה מסוים, כי על הקינוחים והגלידות שלהם כנראה שלא תוכלו לוותר וכן, גם בחורף הקפוא. (עד כמה שבישראל חורף מסוגל להיות קפוא כן..)
למה אנחנו כל כך אוהבים גלידה |
מי לא אוהב גלידה שירים את היד! טוב, בטוח שחלקכם לא ממש השתתפתם בהצבעה הכה גורלית הזו, אך מכיוון שגלידה היא נחלתו, גם של החורף הקריר, הרי שאנשים לא מוותרים על החוויה הזו כל כך מהר ומזדרזים לרכוש אחד גם ינואר.
בשביל לטחון גלידה בחורף (במגרסה האנושית שלנו אם חלילה חשבתם אחרת אה), לא חייבים להיות חובבי גלידה משובחים, ותוכלו לקנות את גלידת Take Away הכה מלבבת, ולנוע עם הגלידה השומנית והנמסה שלכם, ברחובות העיר.
איזו גלידה נחשב לשובה בעולם |
אין באמת גלידריה בעולם שניתן להצביע עליה, כמקם עם הגלידות הכי משובחות אך כן ובוודאי ניתן לומר שבאיטליה, איכשהו מכל העולם, מייצרים את הגלידות הנחשבות לטעימות ביותר, לפחות בתוך אירופה.
באיטליה לוקחים את הגלידה למרות אחר לגמרי ומביאים אותו אל שיא טעמו ואיכותו, בקטגוריית הגלידות העולמיות. גם דבר זה, מקנה לבירת אירופה (מבחינת ספגטי ופיצה נו, אל תהיו בררנים), את השם הכה מחייב של מעצמת גלידות האיכות בעולם.
ניתן גם למצוא דוכני אוכל איכותיים המציעים מבחר גלידות משובחות לעוברים ושבים.
האם גלידה זה בריא |
כל דבר שבה במינון מסוים ואינו עובר את גבול הטעם הטוב באשר לצריכתו אל תוך גופינו הוא בסדר. זהירות מהשמנת יתר.