מוצרי אפיה שחייבים להיות אצל כל אופה מתחיל!

החלטתם שאתם מתחילים לאפות ורוצים להיות בשליטה במטבח שלכם? זה ממש לא מסובך! ישנם מוצרי אפייה מסוימים שחייבים להיות אצל כל אופה, מתחיל או לא, בבית. אנחנו כמובן לא מדברים על תנור מאחר ואנחנו מניחים שאם התחלתם לאפות, יש לכם תנור. אז מעבר לקמח, לשמרים, לחמאה ולסוכר שתמיד קיימים בארון או במקרר, ישנם פריטים שאתם רוצים שיהיו לכם בבית כדי לאפשר הכנה קלה ונעימה.
בואו נדבר על מיקסר
אם אתם מתכננים לאפות הרבה, אנחנו פה להגיד לכם שהידיים שלכם הולכות להיות עייפות מאוד אם אתם בוחרים בערבוב החומרים באופן ידני על ידי מטרפה ידנית. ובכל זאת, אם אתם מעוניינים להיות בשליטה על הערבוב, תוכלו לקנות מיקסר ידני. אם אתם מעוניינים במיקסר גדול ורציני יותר, תוכלו לקנות את המיקסר השולחני.
כוסות מדידה
מאחר ואתם מתעסקים בערבוב חומרים, אתם תהיו חייבים לדעת את המידות של כל דבר. כוסות מדידה מגיעות עם פירוט על גודלן, כך שיהיה לכן כוס מדידה לפי כוס, חצי כוס, רבע כוס וכפית. כמובן שאם אתם רוצים, ישנן עוד מידות לכוסות המדידה אך המידות אותן אנחנו ציינו הן הסטנדרטיות.
מרית ומטרפה
אמנם יש לכם את המיקסר, אך אין זה אומר שהוא עושה את כל העבודה לבד. כאשר המיקסר עובד ומערבל את כל החומרים יחד, תוכלו בעזר המרית להזיז חומרים בתוך קערת המיקסר שלא נשאבו אל הערבול, תוכלו לגעת בתחתית קערת המיקסר כדי לפנות משם חומרים שלא עורבלו כמו שצריך ועוד.
המטרפה, על אף שהמלצנו על מיקסר, תוכלו להשתמש עבור הקצפה נוספת או קטנה יותר וכמו כן תוכלו לתת ערבול נוסף וידני בתום השימוש במיקסר במידה ונשארו גושים שאתם רוצים להמיס.
תבניות בגדלים שונים
תבנית אחת ויחידה יכולה להיות משעממת מאוד כשאתם בתחילת דרככם כאופים. תבניות אפייה שונות יכולות לתת לכם את הידע הנרכש עבור מידות שונות של תבניות ומידות החומרים שמשתנות בעקבות גודל התבנית.
אם רק עכשיו התחלתם בהתרגשות את דרככם בעולם האפייה, אנחנו רק יכולים לגלות לכם שעוד לא ראיתם כלום.